HeWenna – Hyvän olon jooga

Joogatuntien ydin on Heartful-joogaa, joka on lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaava joogatyyli. Se ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Heartful-jooga lisää elinvoimaa omista lähtökohdista käsin ja tuo joogan osaksi arkea myös maton ulkopuolelle.   

Olet sydämellisesti tervetullut harjoituksiin juuri sellaisena kun olet, täydellisenä itsenäsi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai omia joogavälineitä. HeWennan salit on varusteltu Yogiraj:n luonnonmateriaalisilla joogatarvikkeilla. Tarvitset mukaasi ainoastaan itsesi ja mukavat, rennot vaatteet.

Rouhialankadulla sijaitsevassa tilassamme on kaksi salia, Aurinko ja Kuu. Aurinkosali saattelee sinut energisempiin joogaharjoituksiin, kun taas Kuu-salissa pääsemme laskeutumaan ihanan rauhoittaviin Yin-jooga ja restoratiivisempiin harjoituksiin. Molempiin saleihin mahtuu 10 -15 henkilöä riippuen harjoituksen luonteesta. Hauskankadulla sijaitsevaan HeWe-saliin mahtuu kerrallaan noin 5-10 osallistujaa tuntisisällöstä riippuen. Tämä mahdollistaa osallistujien yksilöllisen huomioimisen.

Harjoituksemme rakentuvat hyvinvointia ja palautumista tukevien elementtien ympärille, joita ovat lempeys, pysähtyminen, lepo ja läsnäolo.

Tutustu tarkemmin harjoitusten sisältöön ajanvarausjärjestelmän kautta: https://www.varaaheti.fi/hewe/fi/